Terug

Robland NLX Pro

_FFB0846.jpg_FFB0874.jpg_FFB0849.jpgDSCF8021.jpg

Robland NLX Pro

Combinatie Machines

De Robland NLX Pro is een veelzijdige combinatiemachine die kan worden gebruikt bij verschillende houtbewerkings toepassingen. De machine is makkelijk in gebruik en wordt zeer compleet geleverd.

Lees hieronder ook de verschillende optie's van de Robland NLX Pro.

Meer info Downloads
Mogelijke Optie's

Topas

4-snelheden topas uitgerust: snelheden 2900/4000/6000/7500, met snel-riemspansysteem.

Doorvoerhoogte

Het instellen van de doorvoerhoogte op de vandiktebank is eenvoudig en snel door middel van het handwiel. De ingestelde maat wordt afgelezen op de duidelijke maatschaal.

Boortafel

De boortafel is snel en eenvoudig te verwijderen, de bediening gebeurt met 2 hendels die eveneens snel wegneembaar zijn. De opname capaciteit van de boorkop is 0 tot 16 mm.

Penneplaat

De pennekap kan uitgerust worden met werktuigen tot een doormeter van 260 mm (lengte pen 105 mm!).

Loopwagen

Eenvoudig te bedienen, ze?e?r soepel lopende 310 mm brede loopwagen met 140 mm breed onderprofiel: uw garantie voor een perfecte zaagsnede.

Schaafgeleiding

De hard-geanodiseerde, schaafgeleiding, met speciale zwenkkop, blijft bij het schuinstellen op de tafel zonder opening tussen profiel en vlaktafel.

Houtklem

De verstekgeleiding met aanslag op de loopwagen is uitgerust met een excentrische houtklem. Precies ingestelde hoeken en klemming van het werkstuk vormen hierdoor geen enkel probleem.

Tafelverlenging

Zware gietijzeren tafelverlenging met wegklapbare steun voor het aandrijftoestel.

Heavy Duty

Heavy duty beveiliging op de freesas met eikpunt voor hergebruik van instellingen en een doorzichtige houtduwer voor veiliger werk.

Bogenfrees

De bogenfrees is ideaal voor het maken stukken met verschillende glooiingen of boogvormen. Door het gebruik van een mal kan via de geleider rond de as worden gefreesd.

Safety Pack

Met extra sleutel op de noodstop, veiligheidstickers, een veiligheidszaagkap SUVA en een knikbare bescherming op de vlakbank.

Spiraalschaafas

De spiraal as is een spiraalvormige as die wordt gebruikt voor het schaven van harde houtsoorten. Deze as biedt minder geluidsoverlast, 4 snijzijden aan de messen dus een langere levensduur van de messen en een zuiver schaafresultaat.

Tafeloppervlakte

Bij het bewerken van grote werkstukken is een grote tafeloppervlakte noodzakelijk, bij de NLX-410 bezit u dit voordeel.

Tersa

3-messen (HSS) schaafas “TERSA” met wegwerpmessen; snel, eenvoudig en precies wisselen van de schaafmessen.

Handwiel

Hoogteverstelling van de vandiktetafel met handwiel met gei?ntegreerde mechanische aanduiding voor nog meer gebruiksgemak en hogere kwaliteit van uw producten.

Digitale Uitlezing

Op zowel de dwarsgeleider als de parallelgeleider digitale uitlezing.