i.v.m. Hemelvaartsdag zijn wij zowel donderdag (9 mei) als vrijdag (10 mei) gesloten!
Terug

Robland HX

DSCF0779 mod.jpgDSCF0785 mod.jpg

Robland HX

Combinatie Machines

De Robland HX is een veelzijdige combinatiemachine die kan worden gebruikt bij verschillende houtbewerkings toepassingen. De machine is makkelijk in gebruik en wordt zeer compleet geleverd.

Lees hieronder ook de verschillende optie's van de Robland HX.

Meer info Downloads
Mogelijke Optie's

Topas

De topas-diameter is 30 mm, de nuttige opspanlengte is 120 mm, de totale op-en neer koers is 140 mm.

Doorvoerhoogte

Het instellen van de doorvoerhoogte op de vandiktebank is eenvoudig en snel door middel van het handwiel. De ingestelde maat wordt afgelezen op de duidelijke maatschaal. De maximale doorvoerhoogte is 230mm.

Boortafel

De boortafel die gemakkelijk en snel verwijderbaar is, bezit 2 afneembare hendels. De boorkop heeft een capaciteit van 0 tot 16 mm

Penneplaat

De zware penneplaat met schuininstelbaar aanslagprofiel laat u toe met precisie pennen te slaan.Penne-kap met opnamecapaciteit van 260mm diameter.

Inhaaktafel

Extra inhaaktafel voor rolwagen.

Schaafgeleiding

De hard-geanodiseerde schaafgeleiding, met speciale zwenkkop, blijft bij het schuinstellen op de tafel zonder opening tussen profiel en vlaktafel. Het vlakken en kantrechten van lange werkstukken vormt geen enkel probleem.

Aanslagbalk

In beide richtingen 2 x 45° schuinstelbare aanslagbalk.

Tafelverlenging

Zware gietijzeren tafelverlenging met wegklapbare steun voor het aandrijftoestel.

Wielstel

Het wielstel laat u toe met het grootste gemak uw machine te verplaatsen.

Bogenfrees

De bogenfrees is ideaal voor het maken stukken met verschillende glooiingen of boogvormen. Door het gebruik van een mal kan via de geleider rond de as worden gefreesd.

Safety Pack

Met extra sleutel op de noodstop, veiligheidstickers, een veiligheidszaagkap SUVA en een knikbare bescherming op de vlakbank.