Terug

Robland NXSD

FFB3488_1.jpg_FFB3492.jpg_FFB8742.jpg

Robland NXSD

Vlak- vandiktebanken

De Robland NXSD is een flexibel te gebruiken vlak- vandiktebank. De stevige constructie die we gewend zijn van Robland in combinatie met de gebruiksvriendelijkheid maakt het de ideale vlak-vandiktebank voor dagelijks gebruik.

Meer info Downloads
Mogelijke Optie's

Wielstel

Het wielstel laat u toe met het grootste gemak uw machine te verplaatsen.

Handwiel

Handwiel met klok voor hoogteregeling vandikte.

Schaafgeleiding

De hard geanodiseerde schaafgeleiding, met speciale zwenkkop, blijft bij het schuinstellen op de tafel zonder opening tussen profiel en vlaktafel. Het vlakken en kantrechten van lange werkstukken vormt geen enkel probleem.

Gietijzeren Tafels

De gietijzeren tafels met een totale lengte van 1400 mm.

Tersa

De met drie wegwerpmessen (HSS) uitgeruste Tersa schaafas biedt gebruiks- comfort en precisie bij het verwisselen van de messen.

Boortafel

De boortafel die gemakkelijk en snel verwijderbaar is, bezit 2 afneembare hendels. De boorkop heeft een capaciteit van 0 tot 16 mm.

Doorvoer

Door de soepele instelling van de vandiktetafel kunt u een schaafdikte van 230 mm bereiken. De ingestelde maat kan precies afgelezen worden op de maatlat.

Spiraalschaafas

De spiraal as is een spiraalvormige as die wordt gebruikt voor het schaven van harde houtsoorten. Deze as biedt minder geluidsoverlast, 4 snijzijden aan de messen dus een langere levensduur van de messen en een zuiver schaafresultaat.

Helicoïdale Doorvoerwals

Helicoïdale of spiralen invoerwals zorgt ervoor dat het hout effeciënt wordt doorgevoerd en zorgt voor een hoge schaafkwaliteit.