Terug

Robland J510

_FFB9131.jpg_FFB3283.jpg_FFB3309.jpg

Robland J510

Vlakbanken

De Robland J510 is een flexibel te gebruiken vlakbank. De stevige constructie die we gewend zijn van Robland in combinatie met de gebruiksvriendelijkheid maakt het de ideale vlakbank voor dagelijks gebruik.

Meer info Downloads
Mogelijke Optie's

Parallelogram Verstelling

De parallellogram-verstelling van de beide schaaftafels waarborgt een perfecte geometrie en een constant minimale opening tussen de tafel en de schaafas.

Magnetisch Instellen

Een magneetinstelapparaat voor de schaafmessen behoort tot de standaarduitrusting van de machine.

Tersa

De met 4 wegwerpmessen (HSS) uitgeruste Tersa schaafas biedt gebruikscomfort en precisie bij het verwisselen van de messen.

Schaafgeleiding (Hulpstuk)

Het hulpstuk is ideaal wanneer u smalle stukken dient te schaven. Door de hoogte van de gewone schaafgeleiding is er weinig handruimte wanneer u smalle stukken schaaft.

Schaafgeleiding

De schaafgeleiding is met een geëxtrudeerd en geanodiseerd gefreesd aluminium profiel uitgerust en heeft de volgende afmetingen: 1350 mm lang op 200 mm hoog. De klemming laat u toe om iedere gewenste hoek tussen 90° en 45° in te stellen.

Suva Matic

Deze schaafbeveiliging gaat d.m.v. een veer omhoog en opzij wanneer u aankomt met uw hout. Zo komen de messen van de schaaf bij gebruik zo min mogelijk vrij. De zijkant is makkelijk weg te klappen.

Spiraal As

De Helicoïdale as of de spiraal as is een spiraalvormige as die wordt gebruikt voor het schaven van harde houtsoorten. Deze as biedt minder geluidsoverlast, 4 snijzijden aan de messen dus een langere levensduur van de messen en een zuiver schaafresultaat.